present-ikon Morsdagspresent

Konst – en vacker tacksamhetsgest

Går du och grubblar på vad man kan köpa till mor i morsdagspresent? Kasta grubblet åstad: galleristockholm.se är svaret på dina problem! Säkerligen är de många, de mammor som ledsnat på samma gamla presenter. Om du vill visa din mor en litet större tacksamhetsgest så varför inte ett originalkonstverk.

Morsdagpresent

Olika stilar

För den unga progressiva mamman kanske fotokonst kan passa. För den åldrade matriarken med dignitet kanske klassiska skärgårdsmotiv signerade Bert Håge HäveröJirlows parisiska utemiljöer, eller en humoristisk Lasse Åberg passar bättre?

Lyckligtvis finns inga rätt och fel när det gäller konst och att få ta emot ett originalkonstverk gör vilken mor som helst till den lyckligaste mors-dag-morsan. Köp en glittrig Angelica Wiik till morsan som bejakat sin inre glamour-diva?

Vi vågar lova att en leverans från galleristockholm.se gör vilken morsa som helst fasansfullt lycklig på sin morsdag.

Nyblivna mammor

Glöm heller inte bort att nyblivna mammor är en ofta negligerad kategori vad gäller konstsamlandet. Gör en hedersgärning och köp ett konstverk till den unga mamman nästa gång – i en uppsjö av bebiskräks och bajsblöjor framstår vackra konstverk som än mer vackra!

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till morsdag

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.
Till min kära mor,
Jag dig vill ge det vackraste tänkbara,
Så därför skänker jag dig detta ljuvliga konstverk
Kära Mor
Som tack för allt du gjort genom åren
Ger vi dig nu en tavla att förgylla ditt liv med

Dina barn
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som morsdagspresent?

  • Stort utbud av konstglas

    Konstglas är förstås en klassisk morsdagsgåva. Här på galleristockholm.se kan du bredda dina konstglasvyer och verkligen hitta den perfekta matchen för morsan i fråga. Varför inte en uttrycksfull statyett av Mats Jonasson i kristall och stål?

  • Ett minne för livet

    En bukett rosor är förgängliga – men ett personligt utvalt konstverk kan bestå i flera generationer och väcka känslor av glädje och värme.

Frågor? Kontakta oss