present-ikon Doppresent

Något att bära med sig i livet!

Doppresent – du finner dessa hos oss på Galleri Stockholm. Dopet är en av de första högtiderna i många barns liv. Att ge ett konstverk i doppresent kan sålunda bli något som varar länge och leder till ett konstintresse.

Glaskonst

Glaskonst är även en mycket populär och uppskattad doppresent. Ett vackert munblåst glas från Målerås, Orrefors och Kosta Boda har barnet också med sig under resten av sin uppväxt och liv.

En tavla

En tavla är också en trevlig doppresent. Lasse Åbergs lekfulla och fantasieggande litografier med motiv av figurer passar emellertid alla åldrar. Per Nyléns Hus på moln originalmålningar som kanske kan få barnet att fantisera och dessutom fundera vem som kan bo i de olika husen.

En väl vald doppresent kan sålunda bli något som man kan komma att uppskatta i många år framöver. Ett vackert konstverk i form av glaskonst, litografi eller en originalmålning kan vara en första vägledning in på ett konstintresse som man kan odla med åren.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

 

Exempel på hälsningar till den nydöpta

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.
Till vårt kära barnbarn, vi önskar dig all lycka i livet och att vi får många härliga stunder tillsammans.
Till dig älskade brorson/dotter eller systerson/dotter, vi önskar dig ett långt och lyckligt liv. Här kommer en liten doppresent.
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som doppresent?

  • Det är aldrig för tidigt för att starta

    Ge den lilla en hjälpande knuff till ett livslångt konstsamlande. Det är aldrig för tidigt att starta, och vilken glädje för den åldrade samlaren att se tillbaka på sitt första inslag i samlingen – från dagen då man döptes.

  • Smidigt, snabbt och tryggt

    Det finns inget bekvämare sätt att ordna med den perfekta doppresenten än via datorn eller mobilen. Ett knapptryck och konstverket fraktas säkert till närmaste utlämningsställe – fraktfritt!

  • Tidlöst och universellt

    Att fröjda sig åt konst är bland det mest tidlösa och universella hos oss människor. Allt sedan de första grottmålningarna fram till Picasso har människan uppskattat att omge sig av sköna ting. Tag sålunda tillfället i akt att förära den lilla med något värdigt detta högtidliga ögonblick.

Frågor? Kontakta oss