present-ikon 30-årspresent

Uppmuntra till ett givande intresse!

30-Årspresent – går du och funderar på den perfekta 30-årspresenten? Dina sökande dagar är över! Beställ en originalmålning fraktfritt bara genom ett par enkla klick på datorn. Eller kanske samtidigt en litografi ur vårt stora utbud av alltifrån Ernst Billgrens moderna klassiker till Angelica Wiiks populära konstverk.

Att köpa konst

Att handla tavlor på nätet är emellertid snabbt, enkelt och tryggt. Du får dessutom konstverket fraktat till ditt närmaste utlämningsställe och inramningen sköter vi. Med vårt breda sortiment av inhemska och internationella konstnärer kan du garanterat finna den rätta 30-årspresenten som passar just henne eller honom.

Bredd

Till sist kan vi nämna att vi har en bredd i prisklasserna från överkomligare alternativ till de mer exklusiva dyrgriparna.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till 30-åringen

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Ett stort grattis på din 30-årsdag!
Jag hoppas att detta konstverk kan bli starten på ett livslånga konstsamlande.
Varma födelsedagshälsningar från brorsan
Gratulationer på 30-årsdagen!
Vad kan passa bättre till en så tidlös person än ett tidlöst konstverk?!
Vi hoppas att denna tavla kommer lysa upp ditt hem och tillvaro i många kommande år!
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 30-årspresent?

  • Sveriges främsta konstnärer

    När man väl fyllt 30 jordsnurr så är det hög tid att odla ett konstintresse. Så ge födelsedagsbarnet en skjuts in genom att köpa ett konstverk av någon av Sveriges främsta konstnärer.

  • Kvalitetskonst

    Att glädjas över konst är något universellt och när man väl är ute ur de trevande ungdomsåren så är det hög tid att ersätta affischer och IKEA-planscherna på väggen med riktig kvalitetskonst. Ta tillfället i akt att förära 30-årsfiraren med något värdigt den värdiga åldern!

Frågor? Kontakta oss