present-ikon 80-årspresent

Bevärdiga jubilaren med en konstgåva

80-Årspresent – går du och funderar på var man kan hitta den perfekta sådana? Dina sökande dagar är emellertid över! Beställ en originalmålning fraktfritt bara genom ett par enkla klick på datorn. Eller kanske även en litografi ur vårt stora utbud av alltifrån Lasse Åbergs folkkära moderna klassiker till Angelica Wiiks populära litografier.

I den värdiga åldern av åttio lär födelsedagsbarnet ha insett värdet i livets mer bestående glädjeämnen – såsom att njuta ett vackert konstverk. Bevärdiga då jubilaren med ett sådant, inte sällan kan vackra konstverk leva i flera hundra år.

80-årspresent

Snabbt, enkelt och tryggt

Att handla tavlor på nätet är snabbt, enkelt och dessutom tryggt. Du får även konstverket fraktat till din dörr och inramningen sköter vi. Med vårt breda sortiment av inhemska och internationella konstnärer kan du också garanterat finna den rätta 80-årspresenten som passar just henne eller honom. Vi har även en bredd i prisklasserna från överkomligare alternativ till de mer exklusiva dyrgriparna.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till 80-åringen

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Grattis på 80-årsdagen! Vi hoppas på en fin födelsedag och att detta konstverk ska skänka dig mycket glädje.
Ett stort grattis på din 80-årsdag! Jag hoppas att du kommer kunna få glädje av detta i minst 80 år till,
Varma födelsedagshälsningar från brorsan
Gratulationer på 80-årsdagen! Vad kan passa bättre till en så tidlös person som ett tidlöst konstverk?! Vi hoppas att denna målning kommer lysa upp din tillvaro i många kommande år,
Många kramar från din dotter med familj
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 80-årspresent?

  • En tidlös present

    Att fröjdas åt konst är bland det mest tidlösa och universella som finns hos oss människor. Allt sedan de första grottmålningarna fram till Picasso har människan uppskattat att omge sig av sköna ting. Tag tillfället i akt att förära 80-årsjubilaren med något värdigt den värdiga åldern!

  • Ett bestående värde

    Vårt sortiment är digert och du kan enkelt söka dig fram till din favoritkonstnär oavsett om det är olja, akryl, glaskonst, fotokonst eller litografier. Vad kan lämpa sig bättre än det bestående värde ett konstverk besitter – en underbar tingest som 80-årsjubliaren kan njuta av i många kommande år och som alltid minner om just det vackra tillfället.

  • Personlig hälsning

    En tavla som gåva blir dessutom så mycket personligare om man förser den med några vackra rader a tergo. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man exempelvis vill sända en vacker hälsning till mottagaren. På detta enkla vis kan du göra den redan nog så personliga gåvan utav ett konstverk ytterligare personligt!

Frågor? Kontakta oss