Köpa konst

Att köpa konst online är det smidigaste sättet att köpa konst idag. På GalleriStockholm.se kan du köpa konst som passar just ditt hem eller företag – alltid med fri frakt.

GalleriStockholm.se har en enkel filosofi: Att många ska få njuta av bra konst i alla dess former.

Därför gör vi vårt yttersta för att underlätta processen från idé till köp för dig som kund. Fri frakt, säkra betalningar (genom exempelvis Klarna och PayPal) och trygg leverans är några sätt på vilka vi hjälper dig att köpa konst från GalleriStockholm.se.

Köpa konst till födelsedagar

En unik gåva som konst till någon som fyller år är uppskattat.

Du kan välja på att köpa konst från GalleriStockholm.se över nätet, genom att boka visning av utställningen där det finns över 250 inramade konstverk. Vi erbjuder även det uppskattade mini-eventet Bubbel & Födelsedagsvisning.

Vid en födelsedag kan ni nämligen köpa ett presentkort till jubilaren där en visning ingår. Ni får en personlig och privat visning och så öppnar vi en flaska bubbel. Det blir en trevlig och exklusiv upplevelse – samt ett nytt konstverk för födelsedagsbarnet att ta med hem.

Köpa konst till företag, hotell och restaurang

köpa konst

Styrelserummet på Justitiedepartementet.

På GalleriStockholm.se har vi lång erfarenhet av att sälja konst till företag. Det är personalvänligt att ha bra konst på ert företag. Genom att köpa konst från oss får ditt företag ett personligt och unikt uttryck.

Kanske vill ni göra upplevelsen för kunden till någonting alldeles särskilt, skapa en kreativ miljö för de anställda eller visa essensen av ert företag genom konst.

Utsmyckningsprojekt för företag

Vi åtar oss större utsmyckningsprojekt till företag, hotell och restauranger. Vi är behjälpliga med inredningsarkitekt som skapar den optimala helhetsupplevelsen med målningar, glaskonst och ljussättning.

Vi kan dessutom hjälpa er med större specialbeställda konstverk.

Visningar

Naturligtvis är du varmt välkommen på en visning. Det är någonting alldeles särskilt med att uppleva konstverken på plats. En visning på 30 minuter ger dig en god helhetsbild av vårt breda utbud. Här finns över 250 konstverk inramade och klara att ta hem.

Galleriet är fullt rullstolsanpassat och det finns även hiss.

Privat visning

Du kan boka en privat visning genom att ringa eller maila till oss. Vi anpassar visningen efter dina önskemål. Är du exempelvis intresserad av ett visst konstverk eller en viss konstnär skräddarsyr vi visningen utefter det.

Visning i grupp

Du kan även boka en visning i grupp. Det blir en underhållande upplevelse med vänner, familj eller arbetskamrater och blir någonting unikt att dela tillsammans. Vi skräddarsyr självklart visningen efter era behov och önskemål.

Lång erfarenhet och stor kunskap

Vi på GalleriStockholm.se har lång erfarenhet av konst och du kan därför tryggt köpa konst hos oss.

Köpa konst från GalleriStockholm.se

Här på GalleriStockholm.se hittar du allt från skulpturer av svenska samtidskonstnärer till original i olja av några av Sveriges mest kända konstnärer.

Konst på Galleri Stockholm:

När du köper konst av oss så vet du att ditt hem och företag kommer att bli mer intressant. Och förhoppningsvis hittar vi en tidig Picasso till dig.

Galleriet är beläget på Mäster Samuelsgatan 60 i Stockholm. Ring 070-740 44 00 för mer information.

Linnea Skogh Galleristockholm.se

Linnéa Skogh
Copyright © Galleristockholm.se

Galleristockholm på Youtube.

←  Gå tillbaka till Om oss