present-ikon 40-årspresent

Konst – En utmärkt 40-årspresent!

40-årspresent – för honom eller henne är konst en perfekt gåva. Att köpa ett konstverk i present till någon som fyller 40 år tycker vi på Galleristockholm.se är en utmärkt idé. Varför? Konst är något hållbart som kan ge glädje i många år, både för 40-års jubilaren och dess närstående.

40-årspresent

Litografi, fotokonst, glaskonst eller en oljemålning

En litografi, fotokonst, glaskonst eller en oljemålning kan alla pryda ett hem och sätta sin prägel på det.  Då vi arbetar med ett flertal konstnärer finns säkert mottagarens favoritkonstnär bland dessa. Naturligtvis bistår vi dig med rådgivning och kan rekommendera en konstnär som passar födelsedagsbarnets behov.

Enkelt

Att sedan dessutom beställa din 40-års present kunde inte vara enklare. Enklast handlar du den här av oss direkt på webbplatsen för leverans till dig. Vill du se konstverket i förväg går det bra att komma till vårt galleri där du får möjlighet att se konstverket och även andra verk. Vi ser också till att rama in konstverket åt dig om du så önskar, detta är något som vi har arbetat med i över 40 år vilket borgar för hög och god kvalité rakt genom.

Hjälp och rådgivning

Slutligen, är du osäker på vilket verk du ska välja är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp och rådgivning. Vad som emellertid är viktigt för oss är att du ska känna att det går enkelt och att du blir nöjd med ditt köp. För oss är det viktigt att du inte bara är nöjd idag utan även i morgon med konstverket och att presenten kommer bli väl uppskattad.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Vi säger stort grattis och önskar dig en trevlig födelsedag från dina kollegor på kontoret
Vi gratulerar dig med detta konstverk och hoppas att det ska fylla dig med glädje i många år framöver, kram från släkten
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 40-Årspresent?

  • En trend som ökar allt mer

    Köpa konst i 40-års present, särskilt på nätet är en trend som ökar allt mer. Det är ett enkelt och smidigt sätt för dig att du i lugn och ro i din hemmamiljö kan välja ut det konstverk du vill ha, antingen i present till någon annan eller kanske till dig själv.

  • De främsta konstnärerna

    Våra konstnärer tillhör de absolut främsta i Sverige och internationellt därför kan du vara säker på att konsten håller en mycket hög klass med ett högt värde.

  • Hållbar glädje

    Konst är något hållbart, som kan ge glädje i många år, både för 40-års jubliaren och dennes närstående.