70-årspresent

Låt någon du vill fira njuta av konsten!

Har du svårt att komma på vad som passar i 70-Årspresent? Då har du kommit helt rätt. Ett konstverk från Galleri Stockholm är både en uppskattad present, enkel att beställa med ett klick, och det är dessutom fraktfritt. En G.A-N eller en Karin Petri, kanske någon annan från vårt utbud av litografier och tavlor skulle passa bra hemma hos jubilaren.

Här på Galleri Stockholm finner du även ett stort utbud av konstnärer, varför inte jubilarens favoritkonstnär? Vi har dessutom det mesta inom olja, akryl, glaskonst, fotokonst och litografier. Galleri Stockholm torde emellertid vara det perfekta stället att hitta en 70-årspresent till en släkting eller kollega.

70-årspresent

Konsten är lång, livet är kort

Slutligen får vi säga att konst är ett närmast bestående element som förhoppningsvis kan gå i arv från 70-årsjubilaren till barn och barnbarn. Såsom den latinska devisen lyder: Ars longa, vita brevis vilket översätts till konsten är lång, livet kort.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till 70-åringen

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Nu när livet är som bäst och du äntligen kan njuta av tillvaron, då kan du koppla av med att njuta av denna tavla när helst du vill.
Grattis på 70-årsdagen från sonen
Grattis på 70-årsdagen mormor, vi hoppas att du ska få mycket glädje av detta verk. Vi känner att det är så du.
Kram från barnbarnen
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 70-års present?

 • Konst är bestående

  Konstens värde är bestående och rätt placerat ger det rummet en ny dimension och den nyblivne 70-åringen kommer kunna njuta av konsten ett bra tag framöver. Ett konstverk är en present som oftast placeras på en central plats i hemmet och jubilaren blir påmind om generositeten varje dag.

 • Personliga presenter överraskar

  När du ger bort ett konstverk kan du göra det mer personligt. Om du skriver några rader på baksidan, så kallat a tergo – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaka. Något som också ökar konstverkets proveniens och som ofta uppskattas av mottagaren. Ett enkelt sätt att göra den personliga gåvan än mer personlig.

 • Snabbt, enkelt och säkert

  Att handla på nätet hos Galleri Stockholm går snabbt, är enkelt och tryggt. Vi levererar till närmaste utlämningsställe och inramningen sköts professionellt av oss. Vårt breda sortiment av både svenska och internationella konstnärer gör att du med största sannolikhet hittar den rätta presenten till 70-årsjubilaren.

 • Konst sedan urminnes tider

  I tusentals år har människan njutit av konst, från de urtida grottmålningarna fram till dagens mästare som Picasso och Dali. Låt den nyblivna 70-åringen kliva in i den aktningsvärda åldern med ett konstverk som ett bevis er uppskattning av personen.

  Vill du ha hjälp att välja ut ett konstverk? Maila oss på kontakt@galleristockholm.se så hjälper vi dig.

 • Stort utbud av konstverk

  Vår bredd i olika prisklasser gör att det finns allt från överkomliga verk till riktiga dyrgripar.

Frågor? Kontakta oss