present-ikon 60-årspresent

Då konstintresset rotat sig!

Har du svårt att komma på vad som passar i 60-årspresent? Då har du kommit helt rätt. Ett konstverk från Galleri Stockholm är både en uppskattad present, enkel att beställa med ett klick och det är fraktfritt. En Ernst Billgren eller en Jeanette Karsten, kanske någon annan från vårt utbud av litografier och tavlor skulle passa bra hemma hos jubilaren.

60-årspresent

Stort utbud

Här på Galleri Stockholm finner du ett stort utbud av konstnärer, varför inte jubilarens favoritkonstnär? Vi har det mesta inom olja, akryl, glaskonst, fotokonst och litografier. Alltså det perfekta stället att hitta en 60-årspresent till en släkting eller kollega.

Konst är bestående

Konstens värde är bestående och rätt placerat ger det även rummet en ny dimension och den nyblivne 60-åringen kommer kunna njuta av konsten ett bra tag framöver. Ett konstverk är en present som går att placera på en central plats i hemmet och jubilaren blir emellertid påmind om generositeten var dag.

Snabbt, enkelt och tryggt

Att handla på nätet hos Galleri Stockholm går snabbt och det är enkelt och tryggt. Vi levererar till ditt närmaste utlämningsställe och inramningen sköts professionellt av oss.

Vårt breda sortiment av både svenska och internationella konstnärer gör att du med största sannolikhet hittar den rätta presenten till 60-årsjubilaren. Vår bredd i olika prisklasser gör sålunda att det finns allt från överkomliga verk till riktiga dyrgripar.

Slutligen: behöver du tips och råd är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Konst sedan urminnes tider

I tusentals år har människan njutit av konst, från de urtida grottmålningarna fram till dagens mästare som Picasso och Dali. Låt även den nyblivna 60-åringen kliva in i den aktningsvärda åldern med ett konstverk som ett bevis på er uppskattning av personen.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Mikael firade 60-årsdagen med konstinköp tillsammans med fru och vänner, som hade köpt ett presentkort till jubilaren. Mikael gick ifrån galleriet med en originalmålning av Angelica Wiik och Två hus på moln i begränsad upplaga av Per Nylén. Festen gick sedan vidare till middagen – the party just got started.

Exempel på hälsningar till 60-åringen

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Gratulationer på 60-årsdagen! Vad kan passa bättre till en så tidlös person som ett tidlöst konstverk?! Vi hoppas att denna målning kommer lysa upp din tillvaro i många kommande år.
Varma födelsedagshälsningar från dina syskon
Grattis på 60-årsdagen! Vi hoppas på en fin födelsedag och att detta konstverk ska skänka dig mycket glädje.
Kram från barnbarnen
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 60-årspresent?

  • Ny dimension

    Rätt placerat ger det rummet en ny dimension och den nyblivne 60-åringen kommer kunna njuta av konsten ett bra tag framöver.

  • Uppskattning

    Låt den nyblivna 60-åringen kliva in i den aktningsvärda åldern med ett konstverk som ett bevis på er uppskattning av personen.

  • En generös present

    Ett konstverk är en present som oftast placeras på en central plats i hemmet och jubilaren blir påmind om generositeten varje dag.

Frågor? Kontakta oss