present-ikon 90-Årspresent

Konst blir en uppskattad 90-årspresent

90-Årspresent – går du och funderar på den perfekta gåvan? Dina sökande dagar är emellertid över! Beställ en originalmålning fraktfritt bara genom ett par enkla klick på datorn. Eller kanske även en litografi ur vårt stora utbud av alltifrån Lasse Åbergs folkkära moderna klassiker till Angelica Wiiks populära litografier. Säkert har den mogna jubilaren en egen samling vid detta lag och vad kan då passa bättre än ett tillskott till det privata galleriet?

90-årspresent

En tidlös present

Att det är en fröjd att betrakta konst är bland de mest tidlösa och universella upplevelser som finns hos oss människor. Allt sedan de första grottmålningarna fram till Picasso har människan uppskattat att omge sig av sköna ting. Tag tillfället i akt att även förära 90-årsjubilaren med något värdigt den värdiga åldern! Förhoppningsvis kan denna present skänka glädje till dess det är dags att fira tresiffrigt.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till 90-åringen

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Grattis på 90-årsdagen! Vi hoppas på en fin födelsedag och att detta konstverk ska skänka dig mycket glädje.
Varma gratulationer till 90-åringen! Vi gratulerar dig med detta konstverk som förhoppningsvis kan komma att bli lika långlivat som du.
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 90-årspresent?

  • Bestående värde

    Vårt sortiment är digert och du kan enkelt söka dig fram till din favoritkonstnär oavsett om det är olja, akryl, glaskonst, fotokonst eller litografier. Vad kan lämpa sig bättre än det bestående värde ett konstverk besitter – en underbar tingest som 90-årsjubliaren kan njuta av i många kommande år och som alltid minner om just det vackra tillfället.

  • Snabbt, enkelt och tryggt

    Att handla tavlor på nätet är snabbt, enkelt och tryggt. Du får konstverket fraktat till din dörr och inramningen sköts av oss. Med vårt breda sortiment av inhemska och internationella konstnärer kan du garanterat finna den rätta 90-årspresenten som passar just henne eller honom. Vi har även en bredd i prisklasserna från överkomligare alternativ till de mer exklusiva dyrgriparna.

  • En personlig hälsning

    En tavla som gåva blir dessutom så mycket personligare om man förser den med några vackra rader a tergo. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man exempelvis vill sända en vacker hälsning till mottagaren. På detta enkla vis kan du göra den redan nog så personliga gåvan utav ett konstverk ytterligare personligt!

Frågor? Kontakta oss