present-ikon Bröllopspresent

Ett konstverk är perfekt för bröllopsdagen

Ska någon bekant gifta sig? Att finna den rätta bröllopspresenten kan vara nästan lika svårt som att just finna den rätta i livet. Låt oss på Galleristockholm.se leda din hand genom den kluriga världen av bröllopsgåvor. Vad kan vara mer beständigt än ett konstverk för förevigande av den stora bröllopsdagen?

Bröllopsgåva

Glaskonst

Glas är en återkommande trotjänare på gåvobordet. Ett givet kort enkelt uttryckt! Orrefors Efva Attling har en serie tidlöst vackra champagneglas – Amor vincit omnia. Utav glas från denna serie har vi tre modeller som du kan välja bland för att finna den perfekta matchen till bröllopsparet. Vad står nu igen den latinska frasen för som glasserien döpts efter? Jo – Kärlek övervinner allt. Kan det bli lämpligare? Har bröllopsparet bara känt varandra i ett par veckor innan de rusade in i giftermål? Då passar Attlings champagneglas You & Me kanske bättre!

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Bröllopspresent på Galleri Stockholm.

 

 

Rebecca och Erik hade fått ett presentkort på GalleriStockholm som bröllopsgåva. Bröllopsparet kom på bubbel och konstvisning och tog hem en vacker litografi av kända konstnären Théo Tobiasse.

Exempel på bröllopshälsningar

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.
Stort grattis till det lyckliga bröllopsparet!

Hoppas ni minns er stora dag var gång ni betraktar detta konstverk.
Varma hälsningar till brudparet!

Må ert liv tillsammans bli lika långvarigt som ett långlivat konstverk. Hurra!
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som bröllopspresent?

  • Personlig hälsning

    Slå till och skaffa din bröllopsgåva på nätet idag – glaskonst eller måleri. Smidigt – bara ett musklick bort från ett för alltid tacksamt brudpar. Men glöm inte bort – a tergo-inskription för bästa resultat!

  • Snabbt, enkelt och säkert

    Att handla på nätet hos Galleri Stockholm går snabbt, är enkelt och tryggt. Vi levererar till din dörr och inramningen sköts professionellt av oss. Vårt breda sortiment av både svenska och internationella konstnärer gör att du med största sannolikhet hittar den rätta presenten till bröllopsparet.

Frågor? Kontakta oss