present-ikon Studentpresent

Ge bort ett konstverk i studentpresent!

Studentpresent – funderar du på lämplig gåva till den unga studenten? Dina sökande dagar är emellertid över – vi har de optimala presenterna här på Galleri Stockholm. Ett stort utbud konstglas, men om studenten riskerar att översvämma i serviser: en litografi eller en originalmålning. Med en personlig hälsning blir denna gåva förhoppningsvis något som följer med från denna dag som markerar inträdet i vuxenlivet till ålderns höst. Och förmodligen kan den även utgöra startskottet på den egna konstsamlingen.

Omfångsrikt sortiment

Sök bland tusentals produkter: glaskonst från Målerås, Kosta Boda och Orrefors, litografier signerade av Angelica Wiik, Caroline af Ugglas, Lasse Åberg och originalmåleri av Einar Jolin, Sara Flodén och Per Nylén, bland mycket annat. Bland alla dessa söker du smidigt på vår sida och klickar enkelt hem den perfekta studentgåvan – fraktfritt dessutom!

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till studenten

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.
Stort grattis till vår älskade son/dotter på studenten!

Äntligen ut i vuxenvärlden. Ta med dig detta konstverk att pryda första egna hemmet och som start på det egna konstsamlandet!
Grattis på studenten!

Hoppas detta fina konstverk får dig att minnas tillbaka till denna mycket speciella dag i ditt liv, var dag.
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som studentpresent?

  • Originellt

    Studenter kan, som väl känt är, bli väl överösta av serviser och liknande gåvor. Att ha för många originalmålningar eller litografier är däremot stört omöjligt. Och dessutom är gåvan originell och personlig – med a tergo-hälsning finns nästan inga gränser för hur personlig gåvan kan bli.

  • Stort utbud av konstglas

    Konstglas är förstås klassisk studentgåva. Här på galleristockholm.se kan du bredda dina konstglasvyer och verkligen hitta den perfekta matchen för den unga studenten i fråga. Varför inte en uttrycksfull statyett av Mats Jonasson i kristall och stål?

Frågor? Kontakta oss