present-ikon Alla hjärtans dag

Kärleksfull konstgåva!

Alla hjärtans dagpresent – kärlek och romantik är för de flesta av högsta prioritet den 14:e februari. Om du har en särskild person i ditt liv så kan det vara värt att visa din uppskattning denna dag på året då kärleken står i fokus – alla hjärtans dag. Galleristockholm.se kan hjälpa dig på det ack så ofta bekymmerskapande sökandet efter den perfekta gåvan. När blommor och choklad känns uttjatat kanske ett konstverk kan skapa det största leendet på din kärestas läppar.
Allahjärtansdagpresent

Kärleksmotiv

Konstverk med kärleksmotiv finns det gott om hos oss: romantisk glaskonst ur serien ”Amor vincit omnia” singerat Efva Attling, Angelica Wiiks litografi “Mariaberget” eller kanske ”Jubilaren” av Lennart Jirlow? Alternativen är många när du skopar ur den digra katalogen på Galleristockholm.se. Och varför inte kombinera ett tidlöst konstverk med ett knippe rosor och en ask choklad? Då har du säkerligen en lycklig man eller hustru/flickvän eller pojkvän vid din sida ytterligare många år framöver. Måhända vill du locka intresset utav någon du på avstånd beundrat – även här lär konst vara en ypperlig gåva.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till Alla hjärtans dag

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.
Till min tillgivna man,
Som måla tavlor ej kan,
En stor konstälskare du trots allt är,
Så jag ger dig en vacker tavla om du mig trohet svär!
Glad alla hjärtans dag!
Du kanske har lagt märke till mitt svärmeri?
Om inte så förstår du nog nu i och med detta tidlösa måleri
Till min kära fru,
Jag dig vill ge det vackraste tänkbara ju,
Jag hoppas du vill med mig dela ditt liv,
Så därför skänker jag dig detta vackra kärleksmotiv
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som Alla hjärtans dagpresent?

  • Personlig hälsning

    För att försäkra dig om att gåvan blir personlig och riktad till just din special someone så kan vi varmt rekommendera en a tergo-inskription. Denna italienska term som i sig ju klingar av varm romantik syftar helt enkelt till att man skriver några väl valda ord på tavlans baksida. Svårare än så är det inte att skapa sig den mest förstklassiga gåvan på Valentins dag.

  • Bestående värde

    Vad kan lämpa sig bättre än det bestående värde ett konstverk besitter – en underbar tingest som partnern kan njuta av i många kommande år och som alltid minner om just det vackra tillfället.

Frågor? Kontakta oss