present-ikon Farsdag

Ett personligt konstverk – perfekt farsdagsgåva!

Går du och grubblar på vad man kan köpa till farsan i farsdagspresent? Kasta grubblet åstad: galleristockholm.se är svaret på dina problem! Säkerligen är de många, de fäder som ledsnat på farsdagsstrumporna. Om du vill visa din pappa en litet större tacksamhetsgest så varför inte ett originalkonstverk.
Farsdagpresent

Olika stilar

För den unga progressiva pappan kanske fotokonst kan passa. För den åldrade patriarken med dignitet kan klassiska skärgårdsmotiv signerade Bert Håge Häverö, Jirlows parisiska utemiljöer, eller en humoristisk Lasse Åberg passa bättre.

Vi vågar lova att en leverans från galleristockholm.se gör vilken far som helst fa(r)sansfullt lycklig på sin farsdag.

Nyblivna fäder

Glöm heller inte bort att nyblivna fäder också är en ofta negligerad kategori vad gäller konstsamlandet. Gör sålunda en hedersgärning och köp ett konstverk till den unga pappan nästa gång – i en uppsjö av bebiskräks och bajsblöjor framstår vackra konstverk som än mer vackra!

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.
Grattis farsan!

Inget konstigt - bara ett konstnärligt konstverk.

Varma hälsningar
Från dina barn
Grattis käre far,

Denna tavla är ett litet blygsamt bevis på vår tacksamhet till dig.

Från
din son/dotter
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som farsdagspresent?

  • Originellt

    En pappa är inte sällan ett original självt. Så vad bättre än ett i sanning originellt budskap. Detta får du till lättast med en a tergo-hälsning på baksidan av konstverket. Som om ett konstverk inte vore en nog så fin gåva – på detta vis får du garanterat en genomnöjd far på farsdag.

  • Snabbt och smidigt

    Att handla presenter via nätet eller mobilen – vad kan vara mer bekvämt? Och med Galleri Stockholms omfångsrika utbud kommer du garanterat finna rätt gåva till just din far. Fraktfritt dessutom.

Frågor? Kontakta oss