present-ikon 50-Årspresent

Konst är en mycket uppskattad present!

Går du och funderar på en perfekt 50-årspresent? Dina sökande dagar är emellertid över! Beställ ett konstverk fraktfritt bara genom ett par enkla klick på datorn. Eller kanske även en litografi ur vårt stora utbud av alltifrån Lasse Åbergs folkkära moderna klassiker till Angelica Wiiks populära litografier.

50-årspresent

Digert sortiment

Vårt sortiment är digert och du kan enkelt söka dig fram till din favoritkonstnär oavsett om det är olja, akryl, glaskonst, fotokonst eller litografier.

Snabbt, enkelt och tryggt

Att handla tavlor på nätet är även snabbt, enkelt och tryggt. Du får även konstverket fraktat till närmaste utlämningsställe och inramningen sköts av oss. Fraktfritt dessutom.

Brett sortiment

Med vårt breda sortiment av inhemska och även internationella konstnärer kan du garanterat finna den rätta 50-årspresenten som passar just henne eller honom. Vi har även en bredd i prisklasserna från överkomligare alternativ till de mer exklusiva dyrgriparna.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Gratulationer på 50-årsdagen! Vad kan passa bättre till en så tidlös person som ett tidlöst konstverk?! Vi hoppas att denna målning kommer lysa upp din tillvaro i många kommande år.
Bästa hälsningar från kollegorna på kontoret
Ett stort grattis på din 50-årsdag! Jag hoppas att du får en fin födelsedag och att detta konstverk ska skänka dig mycket glädje i minst 50 år till.
Varma födelsedagshälsningar från brorsan
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 50-årspresent?

  • Tidlöst och universellt

    Att fröjdas åt konst är bland det mest tidlösa och universella som finns hos oss människor. Allt sedan de första grottmålningarna fram till Picasso har människan uppskattat att omge sig av sköna ting. Tag tillfället i akt att förära 50-årsjubilaren med något värdigt den värdiga åldern!

  • Bestående värde

    Vad kan lämpa sig bättre än det bestående värde ett konstverk besitter – en underbar tingest som 50-årsjubliaren kan njuta av i många kommande år och som alltid minner om just det vackra tillfället.

Frågor? Kontakta oss