20-årspresent

Väck konstintresset tidigt!

När en person fyller 20 tar den ett av sina första steg in i vuxenvärlden. Galleristockholm.se tycker att detta är ett bra tillfälle att ge personen en gåva som kan vara livet ut med ett konstverk i 20-årspresent.

Litografi

En litografi är dessutom ett magnifikt hantverk in i minsta detalj och en mycket bra grund för varje persons konstintresse. Bland Galleri Stockholms konstnärer som skapar litografier finns säkert flera som kan bli favoriter hos 20-åringen. Exempelvis Angelica Wiik, Lasse Åberg, Mikael Persbrandt  med flera.

20-årspresent

Fotokonst

Fotokonst är populärt och uppskattat som 20-årspresent. GalleriStockholm erbjuder motiv både från Stockholm och andra storstäder av erkänt duktiga fotografer som gör sig utmärkt i den första egna lägenheten eller studentrummet. Fotokonst kan även sätta en guldkant på varje ung persons vardag.

Presentkort

Förutom faktiska konstverk finns emellertid möjligheten att köpa ett presentkort på valfri summa som vi skickar hem till mottagaren. Slutligen kan då han eller hon själv välja det konstverk som hon önskar.

Galleristockholm.se är din garanti för kvalitet.

Exempel på hälsningar till 20-åringen

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning till mottagaren. Denna italienska term syftar till när man skriver på baksidan av en tavla – något som gjorts av konstnärer själva och köpare av konst sedan flera hundra år tillbaks – när man vill sända en vacker hälsning till mottagaren.

Exempel på A tergo kan vara:

Till vår Son/Dotter/Mamma/Pappa/Barnbarn/Svärson/Svärdotter grattis på bemärkelsedagen.
Vi vill med detta ge dig en start på en livslång resa
en resa fylld av upptäckter och även spännande konstäventyr
Grattis från mamma/pappa/mormor/morfar/farmor/farfar/svärfar/svärmor
Kom följ med på ett konstäventyr!
Ert eget förslag på en hälsning "a tergo" som skrivs på baksidan av tavlan till födelsedagsjubilaren!

Detta gör gåvan mer personlig.

Vilken hälsning skulle passa din jubilar?

Varför konst som 20-årspresent?

  • Att tidigt vara delaktig

    Att ge en person ett konstintresse är något som kan ge glädje både till dig som avsändare och till mottagaren. Därför är konst som 20-årspresent ett utmärkt förslag.

  • Gemensamt intresse

    Med tiden kan konstintresset odlas och delas tillsammans och ge många härliga diskussioner och möten. Konsten blir ett sätt att umgås på och runt. Kanske väntar spännande konstresor i framtiden tillsammans. Därför tycker vi att du bör köpa ett konstverk i 20-årspresent.

Frågor? Kontakta oss