Utveckla ert företag med konst

Galleristockholm.se åtar sig att smycka ut företag med oljemålningar, litografier och skulpturer.

När du ska göra om på kontoret eller flyttar till ett nytt kontor, passa på att utveckla företaget med konst.

Företag: Utveckla ert företag – bra konst stimulerar både personalen och kan även bli en imagehöjare för besökare och kunder. Att komma till ett bra kontor med bara vita väggar ger inget bra intryck och är således inte bra ur flera perspektiv.

En del konstintresserade företagsledare har successivt byggt upp en egen liten konstsamling. Det finns exempel där det varit en mycket god investering dessutom att köpa in trevliga och bra konstverk till företaget.

Galleristockholm.se har resurser att leverera samtida konst, inkluderande olja på duk i varierande storlekar, litografier, skulpturer och dessutom glaskonst.

Vi är experter på upphängningssystem, i vissa lokaler får man emellertid inte borra i väggar. Gör man det så kostar det att reparera och återställa till ursprungligt skick. Vi har dessutom personal som kommer till er lokal, tittar och monterar skenor. Nu klart för er att bara hänga upp!

I konstupplevelsen är ljussättningen, rumsgestaltningen och helhetssynen viktiga. Vi kan sålunda assistera med professionell ljussättning i lokalen som är en viktig faktor för att skapa rätt stämning. Vi är certifierade – SAR/MSA är en av de skyddade yrkes- och medlemstitlar som visar att arkitekten är utbildad i arkitektur och medlem i branschorganisationen Sveriges Arkitekter.

Litografier ligger inramade och klara i prisintervall 3 500 – 10 000 kr.

Ni är också välkomna att titta på färdiga konstverk klara att ta med på Mäster Samuelsgatan 60 i Stockholm city. Där finns hundratals konstverk av Sveriges främsta konstnärer att välja ifrån.

Ta chansen att smycka ditt kontor med konst från Galleri Stockholm.

 • Auktoriserade inredningsarkitekter

  Vi har auktoriserade inredningsarkitekter för att det ska bli så lyckat så möjligt.

 • Experter på upphängningssystem. Minimal åverkan.

  På Galleri Stockholm är vi är experter på upphängningssystem. I vissa lokaler får man emellertid inte tillstånd att borra i väggen, gör man det kostar det att reparera och återställa till ursprungligt skick.

 • Vi kommer till er lokal och monterar

  Vi har personal som kommer till er lokal, tittar och även monterar skenor. Nu klart för er att hänga upp!

 • Vi samarbetar med andra experter på dyrare oljemålningar

  Vi samarbetar dessutom med andra aktörer som är experter på dyrare oljemålningar t ex. Lennart Jirlow, Einar Jolin, Madeleine Pyk lämpliga för konstsamlingar, VD och Styrelserum.