←  Gå tillbaka till Utveckla ert företag med konst

Nu kan du utveckla företaget med konst.

Ta chansen att smycka ditt kontor med konst från Galleri Stockholm.

Utveckla företaget med konst – När du ska göra om på kontoret, varför inte passa på att utveckla företaget med konst. På Galleri Stockholm är vi är experter på upphängningssystem. I vissa lokaler får man emellertid inte tillstånd att borra i väggen, gör man det kostar det att reparera och återställa till ursprungligt skick.

Ekonomiska fördelar för att köpa in konst för företag

– Nordfors Consultings VD Michael Nordfors

Oljemålningar, originalkonst och skulpturer anses vara tillgång i företagets balansräkning.

Litografier, reproduktioner som anses utan bestående värde klassas som förbrukningsinventarier och kostnadsförs direkt.

Företag som har en vinst. Använd pengarna till att köpa in fin konst för att göra kontoret spännande och stimulerande.

Skillnaden som är mellan originalkonst och reproduktioner är den att reproduktioner kostnadsförs direkt och minskar årets vinst. Originalkonst minskar ej vinsten men däremot blir det en permanent tillgång i bolaget.

 


 

Miljöbild palmer skulptur

Skapa en unik kontorsinredning med oljemålningar och skulpturer

Variation är A och O för en lyckad kontorsinredning. Genom att nyttja både oljemålningar och skulpturer är det lätt att få till en omväxlande inredning som aldrig blir tråkig att arbeta i. Det ger ögat någonting att leka med samtidigt som företaget behåller en professionell karaktär.

Elegant och unik kontorsinredning

En elegant och unik kontorsinredning är inte bara ett sätt att få till en trivsam kontorsmiljö för besökare och anställda, utan den säger också någonting om företaget i sig. Det är ett utmärkt sätt för företaget att utmärka sig.

För att skapa en unik kontorsmiljö krävs unika konstverk – och gärna fler än ett. Det finns mängder av konstverk att välja mellan och oändligt många konstkombinationer att utforska. Ett populärt alternativ är att föra samman olika typer av konstverk, som exempelvis skulpturer och oljemålningar.

Skulpturer på vägg och piedestal

Mats Jonassons abstrakta järn- och kristallskulpturer slår an på modernistiska strängar som samtidigt för tankarna till svensk flora och fauna, av vilka han även inspireras. Dessa fantastiska skulpturer garanterar ett elegant och unikt uttryck i kontorets lokaler och är ett utmärkt exempel på hur stilfull kontorsinredning med fördel kan vara.

Mats Jonasson skapar skulpturer i glas och stål som förenar nedtonade nyanser med färgglada inslag, perfekt för företaget som vill frammana en inspirerande miljö. Välj mellan att köpa skulpturer för vägg och på piedestal – eller varför inte kombinera de båda?

>> Beställ skulpturer här <<

Skulpturer på piedestal

Den som vill sticka ut hakan med sin ägda konst kan förslagsvis välja att inreda med golvskulpturer. Med konst på piedestal har du all möjlighet att sätta konstverket i centrum, eftersom du kan placera det varhelst du vill.

Placera exempelvis golvskulpturen nära en vägg, för att låta konstverket samspela med den upphängda konsten. På detta sätt är det också möjligt att ständigt förnya och förändra kontorsinredningen, bara genom att byta plats på skulpturen.

Skulpturer på vägg

För kontoret som har ont om plats kanske en väggskulptur är att föredra. Väggskulpturen möjliggör för en tredimensionell upplevelse samtidigt som den ger plats för annan inredning på de övriga ytorna.

Väggskulpturer går även utmärkt att kombinera med golvskulpturer – och med oljemålningar.

Kombinera oljemålningar och skulpturer

Kombinationen av oljemålningar och skulpturer får ett lika självklart slutresultat som grädde i kaffe. Förena med fördel det sagolika uttrycket i Anders Palmérs oljemålningar med Mats Jonassons trolska skulpturer. Dessa två konstnärers konstverk förstärker och förhöjer varandra på ett sätt som låter fantasin skena.

Denna oslagbara förening, mellan Anders Palmérs rofyllda oljemålningar och Mats Jonassons skulpturer höljda i mystik, får vilket företag som helst att sticka ut från mängden. Du hittar båda konstnärernas konstverk här på Galleri Stockholm.

>> Beställ Anders Palmérs oljemålningar här <<

Köpa konst till kontorsinredning

Naturligtvis är det viktigt att köpa konst som passar just ditt företag – men hur vet man vad som passar när? Galleri Stockholm har lång erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt konst till rätt plats och har mängder av unika konstverk som kommer att få just din kontorsinredning att bli till någonting alldeles särskilt.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 


 

Utsmyckning med oljemålningar från en av våra skickliga konstnärer här på Galleristockholm.se, Anders Palmér. Han arbetar med motiv från Stockholm, Österlen och Toscana. Dessutom gör han charmiga fårmotiv.

Vi har personal som kommer till er lokal, tittar och monterar skenor. Nu klart för er att hänga upp!

Till sist: vi samarbetar med andra aktörer som är experter på dyrare Oljemålningar t ex. Lennart Jirlow, Einar Jolin, Madeleine Pyk lämpliga för konstsamlingar, VD och Styrelserum. Vi har auktoriserade inredningsarkitekter för det ska bli så lyckad så möjligt.

Utveckla företaget med konst

Här till väster är ett underbart handfat gjort i glas av Kjell Engman. Känd glaskonstnär. Ett häftigt badrum för personal och besökare.

 

 

 

 

 

 

←  Gå tillbaka till Utveckla ert företag med konst