←  Gå tillbaka till Använd konst i företagets marknadsstrategi

Marknadsför med egen tavla – skapa en unik företagskonst med hjälp av Galleri Stockholm.

Marknadsför med egen tavla, ta fram ditt egna motiv och gör en unik tavla som skickas till kunder, leverantörer, personal. Minsta antal tavlor är 20 stycken per motiv.

Fotografens kontrast till de rena reklambilden är hans stadsbilder. Dessa är, i det närmaste fria från människor men speglar ändå vår närvaro på ett högst betydande sätt.

Bilderna fotograferas under, fotografiskt sett, tråkiga förhållanden. Med låg kontrast och under tider och väderförhållanden som få människor vill vara ute i. Därefter målas bilden fram digitalt. Färger förstärks, kontraster justeras, ljus utesluts och läggs till. Det är inte ovanligt att bilderna bearbetas i fler än tio lager, ofta i olika färgprofiler.

Det är en tidskrävande process som till slut ger en subtil känsla, någonstans mellan måleri, fotografi och etsning. Bilderna trycks företrädesvis på råplåt, vilket förstärker uttrycket än mer. Däremot sker ingen övrig retusch på bilderna. Staden ser ut som den gör vid just det tillfället. Med dom eventuella skönhetsfläckar som vi människor delar med oss av. Byggställningar, containers och reklamskyltar är en del av vår stad och finns det där vid fotograferingen, så finns det där i den slutliga bilden.

Till skillnad från den kommersiella bilden finns de här bilderna inte för digital nedladdning. Dessa säljs endast i numrerade och signerade tryck.

Motiv Stockholm Sergel
Vilket är ert motiv?
Motiv Stockholm Strandvägen
Vilket är ert motiv?

 

←  Gå tillbaka till Använd konst i företagets marknadsstrategi