Ring ossBoka tid

20-ÅRSPRESENT

20-årspresent Väck konstintresset tidigt

När en person fyller 20 tar den ett av sina första steg in i vuxenvärlden. Galleristockholm tycker att detta är ett bra tillfälle att ge personen en gåva som kan vara livet ut med ett konstverk i 20-årspresent.

Mikael Persbrandt En litografi är ett magnifikt hantverk in i minsta detalj och en mycket bra grund för varje persons konstintresse. Bland Galleristockholms konstnärer som skapar litografier finns säkert flera som kan bli favoriter hos 20-åringen. Exempelvis Mikael Persbrandt, Plura Jonsson, Lasse Åberg med flera.

Fotokonst är populärt och uppskattat som 20-årspresent, GalleriStockholm erbjuder motiv både från Stockholm och andra storstäder av erkänt duktiga fotografer som gör sig utmärkt i den första egna lägenheten eller studentrummet.

Även glaskonst är populärt och uppskattat både att ge och få. I vårt sortiment finns både serveringsglas och ren glaskonst. Ernst Billgrens New Friends serie med tumblers kan sätta en guldkant på varje ung persons vardag.

Att tidigt vara delaktig i att ge en person ett konstintresse är något som kan ge glädje både till dig som avsändare och till mottagaren. Därför är konst som 20-årspresent ett utmärkt förslag. Förutom faktiska konstverk finns förstås möjligheten att köpa ett presentkort på valfri summa som skickas hem till mottagaren. Då kan han eller hon själv välja det konstverk som önskas.

Med tiden kan konstintresset odlas och delas tillsammans och ge många härliga diskussioner och möten. Konsten blir ett sätt att umgås på och runt. Kanske väntar spännande konstresor i framtiden tillsammans. Därför tycker vi att du bör köpa ett konstverk i 20-årspresent.

Extra personligt blir presenten med en hälsning A tergo, det vill säga en hälsning på baksidan. Exempel på A tergo kan vara:

Till vår son/dotter/barnbarn/svärson/svärdotter

Vi vill med detta ge dig en start på en livslång resa

en resa fylld av upptäckter och spännande konstäventyr

Grattis från mamma/pappa/mormor/morfar/farmor/farfar/svärfar/svärmor

Kom följ med på ett konstäventyr!

Nu på 20-årsdagen är du mogen för ett konstäventyr

därför vill vi nu ge dig en fin litografi att börja med

Grattis från mamma/pappa/mormor/morfar/farmor/farfar/svärfar/svärmor

Vill du få erbjudande om månadens konstverk?